De Kantlijn:

Omhoog

Bestellen liefst met emailadres

 Schoolplaten@de-kantlijn.com 

Gebruik van afbeeldingen en tekst voor werkstukken of kleinschalige publicaties is vrij mits vermeld:
Bron Antiquariaat De kantlijn Bredevoort
Gebruik van afbeeldingen of tekst in homepages of advertenties op internet is alleen toegestaan bij vermelding van 
Bron Antiquariaat De kantlijn Bredevoort

Daarnaast wordt  plaatsing van een link naar onze homepage op prijs gesteld

 

MAANDELIJKSE BOEKENMARK
3e ZATERDAGMARKT

 

  • Al gedurende 11 jaar wordt er elke maand op de 3e (Derde) Zaterdag van de maand in Bredevoort een boekenmarkt gehouden voor het betere boek. Deze markt is bewust klein van opzet. Nooit meer dan 30 kramen. 
  • De deelnemers aan deze markt komen vooral van buiten Bredevoort. Veel van de deelnemers staan elke maand weer en nemen telkens een wisselend aanbod mee van goede en vaak ook bijzondere boeken. 
  • Door het gevarieerde aanbod en doordat deelnemers gericht zoeken voor de vaste klanten die vaak elke maand deze markt bezoeken kan er gesproken worden van een geanimeerde markt ondanks het feit dat er soms maar weinig bezoekers zijn.
  • De deelnemers verbazen er zich vaak zelf over dat uiteindelijk de verkoop toch nog zo goed is. De rede hiervoor  is dat de bezoekers gerichte boekzoekers zijn die speciaal voor de markt (en de winkels) naar Bredevoort komen. 
  • Koude of regen zijn geen reden om de markt af te gelasten. Sterke wind (meer dan windkracht 7) wel. Twijfelt U om te komen bel dan gerust even. (0543-452320) Wij zijn op marktdagen vanaf c. 8.00 bereikbaar. Het infocentrum is vanaf 10.00 bereikbaar. (0543-452380).
  • Voor deelname aan deze markt moet u bij de Kamer van Koophandel ingeschreven zijn als handelaar in boeken. U kunt telefonisch of per email aangeven deel te willen nemen. 0543-452380. Voor beginnende handelaren kan een uitzondering gemaakt worden.

 

 

 

Omhoog