De Kantlijn:

Omhoog

Bestellen liefst met emailadres

 Schoolplaten@de-kantlijn.com 

Gebruik van afbeeldingen en tekst voor werkstukken of kleinschalige publicaties is vrij mits vermeld:
Bron Antiquariaat De kantlijn Bredevoort
Gebruik van afbeeldingen of tekst in homepages of advertenties op internet is alleen toegestaan bij vermelding van 
Bron Antiquariaat De kantlijn Bredevoort

Daarnaast wordt  plaatsing van een link naar onze homepage op prijs gesteld

PINKSTER-BOEKEN-MARKT 

  • Deze markt wordt in 2007 voor de eerste keer gehouden.Met de bedoeling om dit jaarlijks te herhalen op de 2e Pinksterdag. Door de deelname van particulieren en professionele handelaren is dit een markt vol verrassingen. Markt is opgezet vanwege de wachtlijst bij de paasmarkt. 
  • Deelname aan deze markt is voor IEDEREEN mogelijk. Zowel voor handelaar als particulier
  • U kunt een inschrijfformulier aanvragen door een email te sturen met adresgegevens  naar kantlijn@de-kantlijn.com  SVP in de onderwerp regel:  "Pinkstermarkt deelname". In de maand Maart  wordt aan alle aangemelde adressen een inschrijfformulier toegestuurd. Snel retourneren geeft de meeste kans op een plaats. (80 kramen)
  • Aangezien deze markt samenvalt met grote vlooienmarkt in het centrum van Bredevoort moesten we op zoek naar een alternatieve locatie. Deze is gevonden aan de Winterswijkse straatweg. Dit is de parallelweg naast de weg tussen Aalten en Winterswijk. Doordat de kramen zichtbaar zijn vanaf de doorgaande weg en vanwege de bekende vlooienmarkt zal het waarschijnlijk drukker zijn dan met Pasen. Vroeg komen is dan ook een aanrader. 

Ook hier geldt dat bezoekers aangeraden kan worden vroeg te komen. De leukste aankopen doet u als de deelnemer aan het uitpakken is. Vooral bij de niet professionals zijn vaak leuke bijzonderheden te vinden. De spanning van het snuffelen in dozen en boeken is niet te vergelijken met het zoeken op internet. Ook op de markt van 2006 zijn weer vondsten gedaan zoals b.v. gesigneerde boeken gewoon tussen de 2 euro boeken in. 

 

 

 

Omhoog

 

----- Booktown net --- Info maandmarkten--- Info Paasmarkt ---- Winkels Bredevoort

 

 

Omhoog